1/11

Step 1

2/11

Step 2

3/11

Step 3

4/11

Step 4

5/11

Step 5

6/11

Step 6

7/11

Step 7

8/11

Step 8

9/11

Step 9

10/11

Step 10

11/11

Step 11

DOE NU MEE AAN DE PETRIE ONTWERPWEDSTRIJD EN MAAK KANS OP GRATIS LAARZEN!

Ontwerp je laarzen online, en maak kans op een gratis paar laarzen naar jouw eigen ontwerp! Speciaal voor de ontwerpwedstrijd heeft Petrie een aantal exclusieve leersoorten in beperkte oplage toegevoegd. Maak van jouw rijlaars dus een echt collector’s item!

Start je ontwerp

Hoe werkt de wedstrijd?

 • Stap 1

  Start je ontwerp door op de button hierboven te klikken. Tot 8 september kun je een ontwerp voor de wedstrijd inzenden.

 • Stap 2

  Bestel je laarzen direct (als jouw ontwerp wint, krijg je het volledige aankoopbedrag retour), of upload je ontwerp alleen voor de wedstrijd.

 • Stap 3

  Uit de inzendingen selecteert de vakjury 10 ontwerpen, waarop het publiek kan stemmen.
  Op 15 september worden de finalisten op deze pagina bekend gemaakt.

 • Stap 4

  Als jouw ontwerp de wedstrijd wint, ontvang je de laarzen helemaal gratis!

Wie beoordelen jouw ontwerp?

De vakjury beoordeelt de ontwerpen op creativiteit en originaliteit. Alle ontwerpen worden eerst door de vakjury beoordeeld, waaruit 10 finalisten worden gekozen. Uit deze ontwerpen mag de publieksjury de winnaar kiezen. De winnaar ontvangt de laarzen van eigen ontwerp helemaal gratis! De winnaar van de tweede prijs krijgt een gratis clinic van meervoudig dressuurkampioene Adelinde Cornelissen!

 • Spijkers en Spijkers

  De eeneiige tweeling Riet en Truus Spijkers verwierf internationaal faam met hun modelabel Spijkers en Spijkers. Voor hun ontwerpen ontving het duo diverse awards en prijzen en werden ze onderscheiden met de Prins Bernard Cultuur Prijs Mode Stipendium 2013.

 • Adelinde Cornelissen

  Met het paard Jerich Parzival vormt Adelinde al jarenlang een van de beste dressuur-combinaties ter wereld. Zo won zij individueel goud op de EK, heeft zij de Wereldbeker Dressuur op haar naam staan en won ze Oympisch zilver in London.

 • Gert Jan Bruggink

  Gert-Jan Bruggink is een van Nederlands beste springruiters. Met meerdere paarden heeft Gert-Jan een bijdrage geleverd aan belangrijke Nederlandse medailles en zelf ook al vele grote prijzen gewonnen zoals Aken 2004 en Amsterdam 2008.

INZENDEN IS NIET MEER MOGELIJK

Vanaf maandag 15 september kun je hier stemmen op de 10 finalisten.
Graag tot dan!